Scooter rijles in Haarlem in 1 dag!

Op zoek naar scooter rijles Haarlem? Dat is mooi! Dan kunnen wij je verder helpen. Want ben jij al 16 jaar geworden? Ben jij op zoek naar een goede scooter rijschool in Haarlem? Dan wordt het eens tijd om op de scooter te stappen en je scooterrijbewijs te gaan halen. En bij VVZ scooter rijschool Haarlem ben je aan het juiste adres. Want bij VVZ scooter rijschool Haarlem haal je je scooterrijbewijs namelijk in 1 dag!! Je begint s’ochtends en s’middags heb je je scooterexamen.

De scooterrijopleiding

We verzamelen s’ochtends bij de rijschool. De rijschool is gelegen aan de Parklaan 45 te Haarlem en is zeer makkelijk te vinden vanaf het Centraal Station van Haarlem (slechts op 2 minuten loopafstand!). Je kunt gebruik maken van onze helmen en handschoenen! Uiteraard mag je ook je eigen spullen meenemen (voorkeur).

We beginnen met het uitleggen van een aantal belangrijke punten over de scooter. Dit is ook een onderdeel op je scooterexamen en de examinator van het CBR zal hier ook wat vragen over gaan stellen. Vervolgens ga je de weg op met één van onze scooterinstructeurs en krijg je scooterrijles in Haarlem en omstreken. Tijdens de scooterrijlessen ga je eerst je voertuigbeheersing opbouwen en je plaats op de weg leren. Wanneer je dit onder de knie hebt, gaan we door naar het belangrijkste onderdeel: het kijktechniek. Er wordt je duidelijk uitgelegd hoe je dit moet gaan toepassen in het verkeer. Je kijktechniek is een onderdeel van je scooterrijopleiding wat heel belangrijk is in verband met je kwetsbaarheid op een scooter.

*Voordat je begint aan de dagopleiding, is het belangrijk dat je een beetje met een scooter overweg kunt. Heb je nog nooit op een scooter gereden? Dan is het verstandig om op een aparte dag een intakeles (€ 30,-) te doen zodat je kunt werken aan je voertuigbeheersing.

Scooter praktijkexamen

Vervolgens in de middag is het tijd voor je scooterexamen. In totaal ben je daar ongeveer 45 minuten mee bezig waarvan 25 minuten het rijden is. De examinator zal je op je voertuigbeheersing, plaats op de weg en voornamelijk je kijktechniek gaan beoordelen!

Aanmelden Scooter rijles Haarlem

Scooterrijbewijs in 1 dag halen? Meld je vandaag nog aan!